2 طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی یخچالی و در فر با پایه بیسکویت
به گزارش وبلاگ وردپرس، چیز کیک با کدو حلوایی یکی از خوشمزه ترین انواع است. برای درست کردن این دسر پاییزی به پوره کدو حلوایی نیاز دارید. 2 طرز تهیه دسر چیزکیک ساده و خوشمزه با کدو حلوایی در فر و چیز کیک یخچالی را در دنیای آشپزی شگفت انگیز ما در بخوانید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در مورد طرز درست کردن چیز کیک کدو حلوایی خوشمزه پاسخ خواهیم داد.
طرز تهیه چیزکیک کدو حلوایی با خامه
مدت زمان آماده سازی: 60 دقیقه
مدت زمان پخت چیز کیک کدو حلوایی: 10 دقیقه
مواد لازم برای پایه چیز کیک کدو حلوایی بدون فر
- بیسکویت کراکر، پتی بور یا ساقه طلایی: 1 و ½ پیمانه
- کره بدون نمک و آب شده: 3 قاشق غذاخوری
- شکر: 1 قاشق غذاخوری
- دارچین: ½ قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل: ½ قاشق چایخوری
مواد لازم برای مواد چیز کیک کدو حلوایی با پایه بیسکویت
- پنیر خامه ای: 3 بسته در دمای اتاق
- شکر قهوه ای: 1 و ½ پیمانه
- پوره کدو حلوایی پخته شده: 430 گرم
- تخم مرغ درشت: 4 عدد در دمای اتاق
- خامه ترش: ¼ پیمانه
- آرد همه منظوره: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: ¼ قاشق چایخوری
- عصاره وانیل: 1 قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:
مراحل طرز تهیه چیزکیک کدو حلوایی در فر
درست کردن چیز کیک کدو حلوایی خانگی در فر یکی از رایج ترین روش های پخت این چیز کیک است. برای درست کردن این چیز کیک شما می توانید از هر نوع بیسکویتی که دوست دارید استفاده کنید. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن چیز کیک کدو حلوایی در فر آشنا شوید.
مرحله اول: آماده کردن مقدمات چیز کیک کدو حلوایی
در اولین مرحله از طرز تهیه چیزکیک کدو حلوایی، فر را روشن کنید و روی دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتی گراد) کنید. را هم بشورید و پوست بگیرید و قطعه قطعه کنید. کدو حلوایی را بپزید و سپس با غذاساز یا میکسر پوره کنید. برای درست کردن چیزکیک با کدو حلوایی ابتدا باید پایه چیزکیک را درست کنید.
مرحله دوم: درست کردن پایه بیسکویتی چیزکیک کدو حلوایی
بیسکویت ها را در غذاساز پودر کنید. در یک کاسه میانه 1 و ½ بیسکویت پودر شده را به همراه 1 قاشق غذاخوری شکر، ½ قاشق چایخوری دارچین، 1/2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل و 6 قاشق غذاخوری کره آب شده در دمای اتاق یا روی شعله ملایم گاز (فقط در حد نرم و آب شدن) را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم: ریختن مواد پایه چیزکیک کدو حلوایی در قالب
در این مرحله از طرز تهیه چیز کیک کدوحلوایی خوشمزه مرحله به مرحله باید از یک قالب کیک با قطر 30 سانتی متر و ارتفاع 7 سانتی متر استفاده کنید و مخلوط بیسکویت را داخل آن بریزید. با یک قاشق بزرگ بیسکویت ها را داخل قالب خوب پرس و صاف کنید. قالب کیک را به مدت 8 دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید. بعد از 8 دقیقه قالب را از فر خارج کنید تا در دمای اتاق خنک شود.
مرحله چهارم: مخلوط کردن پنیر خامه ای و شکر
در مرحله چهارم از طرز تهیه چیز کیک خوشمزه کدو حلوایی باید در یک کاسه بزرگ سه بسته پنیر خامه ای و 1 و ½ پیمانه را بریزید و با سرعت میانه همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا یک مایه نرم و پفی و کرم مانند درست شود.
مرحله پنجم: آماده کردن مواد روی چیز کیک کدو حلوایی
در یک کاسه جداگانه پوره کدو حلوایی پخته شده، 4 عدد تخم مرغ، خامه ترش، 2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره و 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل را بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
حالا این مایه را به مایه کرمی پنیر خامه ای و شکر اضافه کنید و باز هم بزنید و خوب با هم ترکیب کنید. مایه چیز کیک آماده شده را روی پودر بیسکویتی در قالب بریزید و به مدت 1 ساعت در همان دمای 180 درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر بپزید.
مرحله ششم: قرار دادن چیز کیک کدو حلوایی در یخچال
در آخرین مرحله از طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی باید بعد از پخت چیزکیک آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود. سپس یک سلفون روی چیزکیک بکشید و به مدت 4 ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال بگذارید تا خنک شود.
قبل از سرو چیز کیک کدو حلوایی با نوک یک چاقوی تیز اطراف چیزکیک را به آرامی از قالب جدا کنید و سپس چیزکیک را به آرامی از قالب خارج کنید. روی چیزکیک کدو حلوایی را با و هر چیز دیگر که دوست دارید (مثلا شکلات آب شده یا بستنی) تزیین کنید.
نکته: برای درست کردن خامه روی چیزکیک به این ترتیب هم می توانید عمل کنید: 1 لیوان فرانسوی دسته دار خامه سنگین و سرد را با 1 قاشق غذاخوری شکر و ½ قاشق غذاخوری پودر وانیل مخلوط کنید و خوب هم بزنید. 2 دقیقه زمان برای هم زدن مخلوط خامه کافی است. سپس خامه را با چیزکیک کدو حلوایی سرو کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه دسر ساده و خوشمزه چیزکیک کدو حلوایی یخچالی
اگر می خواهید چیزکیک کدو حلوایی را به صورت چیزکیک یخچالی و بدون فر درست کنید به این ترتیب عمل کنید:
مواد لازم برای تهیه چیز کیک کدو حلوایی یخچالی (برای 12 برش چیزکیک)
- بیسکوییت کراکر، ساقه طلایی یا پتی بور: 210 گرم
- کره آب شده: ½ پیمانه یا 110 گرم
- پنیر خامه ای: 3 بسته یا 675 گرم
- خامه سنگین هم زده: 1 پیمانه یا 240 میلی لیتر
- شکر: 1 پیمانه یا 120 گرم
- پوره کدو حلوایی: 1 و ½ پیمانه یا 340 گرم
- دارچین: 1 قاشق چایخوری
- وانیل: 1 قاشق چایخوری
- خامه برای سرو: به مقدار دلخواه
طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی یخچالی
چیز کیک کدو حلوایی را بدون فر و در یخچال هم می توانید درست کنید. برای تهیه چیز کیک کدو حلوایی یخچالی بیسکویت ها را در غذاساز یا میکسر خرد کنید. بیسکویت خرد شده را با کره آب شده مخلوط کنید.
سپس مخلوط بیسکویت و کره را در یک قالب 23 سانتی متری بریزید و خوب صاف کنید. قطر بیسکویت باید 2 سانتی متر باشد. در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای و خامه سنگین را به مدت 3 الی چهار دقیقه با هم مخلوط کنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
شکر، پوره کدو حلوایی، دارچین و وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید تا یک مایه کرمی و پف درست کنید. مایه چیز کیک کدو حلوایی را روی پایه بیسکویتی چیز کیک بریزید و صاف و یکدست کنید. چیزکیک کدو حلوایی بدون فر باید به مدت 6 الی 8 ساعت در یخچال بماند و سپس آن را سرو کنید.
در زمان سرو در صورت تمایل روی چیز کیک کدو حلوایی مقداری خامه (به همان ترتیبی که در دستور بالا گفته شد) یا مقداری بریزید و میل کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کدو حلوایی با خامه
نکات و فوت و فن های طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی
*در طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی می توانید کدو حلوایی پخته شده را با غذاساز یا گوشتکوب برقی پوره کنید.
*برای درست کردن لایه پنیری روی چیز کیک می توانید از خامه قنادی یا خامه صبحانه استفاده کنید.
*در صورت تمایل می توانید چیز کیک کدو حلوایی را در قالب های یک نفره نیز درست کنید.
*می توانید پایه چیز کیک را به صورت کیکی و با مواد کیک نیز آماده کنید.
*پودر دارچین و پودر زنجبیل بهترین ادویه ها برای عطر و طعم دادن به چیز کیک کدو حلوایی هستند.
*بعد از آماده شدن چیز کیک کدو حلوایی می توانید آن را با سس کارامل و مقداری مغز گردو و چوب دارچین تزیین کنید.
سوالات متداول
برای پخت چیزکیک کدو حلوایی از چه ادویه هایی استفاده می شود؟
پودر دارچین و زنجبیل بهترین ادویه ها برای عطر و طعم دادن به چیز کیک کدو حلوایی هستند.
چرا چیز کیک کدو حلوایی ترک می خورد؟
تخم مرغ ها را زیاد هم نزنید. زیاد هم زدن تخم مرغ هم باعث ترک خوردن روی چیز کیک می شود و هم احتمال اینکه بافت چیز کیک مثل کیک شود بیشتر می شود. تخم مرغ ها را در حدی هم بزنید که با مواد مخلوط شوند.
منبع: افق کوروش