طرز تهیه دسر مهلبیه

به گزارش وبلاگ وردپرس، یکی از پودینگ های معروف و خوشمزه عربی-ترکی مهلبیه است که ترکیبی شبیه به فرنی خودمان دارد. این پودینگ خوشمزه می تواند به عنوان یک دسر یا میان وعده عالی برای بچه ها سرو گردد. با طرز تهیه دسر مهلبیه با ما همراه باشید.

طرز تهیه دسر مهلبیه

مواد لازم برای تهیه دسر مهلبیه

  • شیر کم چرب کاله خرید آنلاین چهار لیوان
  • نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
  • آرد دو قاشق غذاخوری
  • شکر 100 گرم
  • وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری
  • خامه صبحانه کاله دو قاشق غذاخوری
  • گلاب دو قاشق غذاخوری
  • شکلات سفید 60 گرم

طرز تهیه دسر مهلبیه

مرحله اول

داخل یک ظرف نچسب آرد و نشاسته ذرت را همراه با شیر سرد مخلوط کنید. ظرف را روی شعله قرار دهید.

مرحله دوم

شکر را اضافه نموده و آغاز به هم زدن کنید تا مایع کمی غلیظ گردد. سعی کنید به طور مرتب مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله سوم

در ادامه وانیل را هم اضافه کنید تا مخلوط آغاز به حباب زدن کند سپس خامه را نیز اضافه کنید.

مرحله چهارم

مواد را خوب مخلوط کنید تا غلیظ شده و قوام بگیرد سپس گلاب را اضافه کنید.

مرحله پنجم

شعله گاز را خاموش کنید و شکلات تخته ای سفید را به دسر اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا شکلات کاملا ذوب گردد.

مرحله ششم

در آخر دسر را داخل ظرف مناسب ریخته و با انواع خلال و میوه های مورد علاقه تان تزیین و نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه مهلبیه

  • اگر شکلات قهوه ای بیشتر از شکلات سفید دوست دارید، از شکلات قهوه ای بهره ببرید.
  • در اصل باید به جای خامه صبحانه از 1 قاشق غذاخوری کرم شانتی بهره ببرید که برای راحتی کار خامه را در مواد لازم ذکر کردیم. شانتی همان پودر خامه است که با شیر مخلوط می گردد.
  • حتما از شیر سرد بهره ببرید چون از گلوله شدن آرد در شیر جلوگیری می نماید.
  • می توانید به جای آرد از هر اسانس دیگری که مایل هستید، بهره ببرید.
  • این دسر را به صورت گرم و سرد می توانید میل کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه دسر مهلبیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر مهلبیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید