سوپ ریحان و گوجه فرنگی

به گزارش وبلاگ وردپرس، بخش اعظم این سوپ را گوجه فرنگی تشکیل داده است. اما در آن سبزیجات تازه ای همانند ریحان و پنیر هم وجود دارند و برای شب های سرد پاییز بسیار دلچسب است.

سوپ ریحان و گوجه فرنگی
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

  • یک کیلو و 500 گرم گوجه فرنگی
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • دو حبه سیر رنده شده
  • یک پیمانه پیاز خرد شده
  • 1.5 پیمانه برگ ریحان تازه
  • 1.5 قاشق چایخوری نمک دریایی
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1.5 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • نصف پیمانه خامه فرم گرفته

طرز تهیه

1- یکی از گوجه فرنگی ها را کنار بگذارید. بقیه آنها را پوست بگیرید. برای این منظور آنها را داخل آب جوش بریزید و پس از 30 ثانیه که پوستشان ترک خورد از آب داغ خارج و داخل آب سرد فرو کنید تا خنک شوند و بتوان در دست گرفت. سپس خیلی راحت پوست آنها را جدا کنید. سپس آنها را خرد کنید و کنار بگذارید.

2- در یک قابلمه میانه، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید و پیاز را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا پیازها طلایی شوند. گوجه فرنگی ها را داخل قابلمه بریزید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا بجوشد. سپس در قابلمه را بگذارید و 30 دقیقه در حالت نیم جوش روی حرارت کم بگذارید بماند. البته مرتب آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

3- مخلوط گوجه فرنگی را داخل غذاساز بریزید و آنها را پوره کنید. پوره گوجه فرنگی را دوباره داخل قابلمه بریزید و ریحان های خرد شده را به آن اضافه کنید. البته حدود ¼ پیمانه از آن را نگهدارید.

4- به جای مانده ریحان، نمک و فلفل را به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید. پنیر و خامه را بریزید. آنها را تا حدی حرارت دهید که فقط پنیر آب گردد.

5- گوجه فرنگی به جای مانده را خرد و با ریحان به جای مانده مخلوط کنید. سوپ را داخل کاسه بریزید و با مخلوط گوجه و ریحان تزئین کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 284
  • چربی: 22 گرم
  • کلسترول: 70 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 14 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • پروتئین: 12 گرم
  • سدیم: 26 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "سوپ ریحان و گوجه فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوپ ریحان و گوجه فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید