آموزش کاشت ناخن با قالب
به گزارش وبلاگ وردپرس، یکی از روش های آرایش و تزئین ناخن که طرفداران زیادی دارد، کاشت ناخن با قالب است. در این روش به وسیله قالب های آماده مواد را روی ناخن قرار می دهند. در نهایت قالب را جدا می کنند و تنها پلی ژل باقی می ماند.
کاشت ناخن با قالب یکی از روش های بسیار خوب برای زمانی است که بخواهید در مدت کوتاه به ناخن های خود فرم بدهید و آنها را زیبا کنید.
برای فرم دادن به ناخن های خود و زیباتر کردنشان نیازی نیست ناخن کار حرفه ای باشید! با خواندن این مقاله می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن ناخن هایتان را به فرم دلخواه درآورید. در این مقاله کاشت ناخن قالبی و دوئال و مراحل انجام آنها را به طور کامل آموزش خواهیم داد.
در صورتی که شما فرصت کافی برای مراجعه به سالن زیبایی را ندارید می توانید با ثبت سفارش خدمات ناخن در منزل وبلاگ وردپرس که از طریق ناخن کارهای حرفه ای ارائه می شود، از این خدمات ویژه استفاده کنید.
نکات کلیدی
- کاشت ناخن قالبی نسبت به ضربه و رطوبت حساس است. ضربه و رطوبت احتمال هوا گرفتن مواد سازنده قالب را بیشتر می کنند.
- کاشت ناخن قالبی به دو صورت پودری و پلی ژل انجام می شود.
- در زمان قرار دادن مواد درون قالب باید دقت کرد که هوا زیر مواد قرار نگیرد. در صورت قرارگیری هوا زیر مواد امکان جدا شدن قالب از صدف بسیار زیاد است.
کاشت ناخن با قالب و الگو
استفاده از قالب ها و الگوهای مخصوص کاشت ناخن یکی از روش های مرسوم کاشت ناخن است. البته این روش برای همه افراد مناسب نیست؛ به عنوان مثال اگر شما تایپیست هستید یا فردی هستید که مرتب در استخر شنا می کنید، این روش کاشت ناخن برای شما مناسب نیست.
کاشت ناخن قالبی نسبت به ضربه و رطوبت حساس است. ضربه و رطوبت احتمال هوا گرفتن مواد سازنده قالب را بیشتر می کنند.
در نتیجه ممکن است قارچ در ناخن ایجاد شود. با این وجود، کاشت ناخن با قالب برای بیشتر افراد یک روش ساده و سریع برای داشتن ناخن هایی زیباست.
کاشت ناخن با قالب همان طور که از نام آن نیز مشخص است، با استفاده از قالب های مخصوص انجام می شود. این نوع کاشت با استفاده از پودر و ژل هر دو قابل انجام است.
ابزار مورد نیاز برای کاشت ناخن با قالب
ابتدا باید مواد و تجهیزات لازم برای کاشت ناخن را تهیه کنید. مواد مورد نیاز برای کاشت ناخن قالبی عبارتند از:
- قلم مخصوص کاشت
- قالب دوئال یا قالب ژل
- پوشر برای کنار زدن کوتیکول ناخن ها
- کلینزر یا الکل
- سوهان
- بیس کت و تاپ کت
- دستگاه UV
- کاردک مخصوص برای ریختن مواد پلی ژل روی قالب
- براش مخصوص پخش کردن مواد روی قالب
استعلام هزینه خدمات ناخن، کاشت و پدیکور
اقدامات قبل از کاشت ناخن با قالب
برای اینکه کاشت ناخن دوئال شما نتیجه خوبی داشته باشد، باید پیش از شروع به کاشت، برخی موارد را بررسی کنید. این موارد یا از طریق خود شما یا آرایشگرتان باید حتما بررسی شوند:
- بررسی سلامت ناخن ها و اطمینان از سالم بودن بستر ناخن
- مشخص کردن نوع ناخن و اطمینان از مناسب بودن نوع ناخن برای کاشت ناخن قالبی
- بررسی پیشینه حساسیت های فرد متقاضی کاشت به این نوع از کاشت ناخن
- بررسی انتظارات فرد متقاضی کاشت و سبک های مورد علاقه او
آموزش کاشت ناخن با قالب
برای کاشت ناخن دوئال یا قالبی مراحل زیر را طی کنید:
- ابتدا با پوشر کوتیکول ناخن ها را به سمت عقب ببرید.
- ناخن ها و صدف را سوهان بزنید.
- با استفاده از الکل یا پد کلینزر، ناخن را از هر گونه نوچی یا آلودگی پاک کنید. می توانید روی سطح صدف ناخن از مواد ضدقارچ نیز استفاده کنید.
- یک لایه بیس کت روی سطح ناخن بزنید و آن را خشک کنید.
- در این مرحله باید سایز قالب مورد نظر خود را مشخص کنید (معمولا اندازه قالب را بزرگتر از صدف ناخن در نظر می گیرند).
- اندازهی ژل روی کاردک مخصوص ریخته و روی قالب قرار دهید. موادگذاری داخل قالب باید سریع انجام شود؛ زیرا ممکن است مواد ژلی خشک شوند و به ناخن نچسبند.
- روی براش مخصوص اندازهی الکل بریزید. سپس با استفاده از براش مواد ژلی را روی قالب ناخن به گونه ای پخش کنید که نه ضخیم باشد و نه نازک.
- روی ناخن را پرایمر بزنید. این کار را زمانی انجام دهید که مواد پلی ژل به درستی درون قالب قرار گرفته باشند. از آنجا که پرایمر تنها 20 ثانیه خاصیت چسبندگی خود را حفظ می کند، سرعت عمل شما در این مرحله مهم است.
- قالب را روی ناخن بگذارید. انگشتان خود را در دستگاه UV قرار دهید. برای ثابت ایستادن قالب روی ناخن می توانید از گیره ناخن نیز استفاده کنید.
- قالب را با ملایمت از ناخن جدا کنید.
- حال می توانید با سوهان به ناخن های خود فرم دهید.
- اگر تمایل داشته باشید، می توانید از انواع دیزاین ناخن نیز در این مرحله روی ناخن های خود استفاده کنید.
- یک لایه تاپ کت روی ناخن بزنید و خشک کنید.
قیمت کاشت ناخن با قالب چقدر است؟
کاشت ناخن قالبی به دو صورت پودری و پلی ژل انجام می شود. قیمت کاشت ناخن با قالب بستگی دارد که شما چه روش کاشتی را انتخاب کنید.
البته قیمت کاشت ناخن با قالب با توجه به آرایشگاهی که در آنجا کار کاشت را انجام می دهید، آرایشگر مربوطه، هزینه مواد استفاده شده و … فرق دارد.
ثبت سفارش خدمات ناخن، کاشت و پدیکور
مزایا و معایب کاشت ناخن قالبی
کاشت ناخن قالبی نیز مانند دیگر انواع کاشت مزایا و معایبی دارد. بهتر است قبل از هر گونه اقدامی عوارض و فواید روش انتخابی خود را به خوبی بررسی کنید. در ابتدا به بیان مزایای آن می پردازیم.
مزایای کاشت ناخن قالبی
کاشت ناخن با قالب مزیت های فراوانی دارد که موجب شده است بسیاری از بانوان برای استفاده از این تکنیک ترغیب شوند. در این بخش مهم ترین مزایای این روش را بررسی می کنیم:
1. بوی کم یا بدون بو
کاشت ناخن با قالب پلی ژل بر خلاف کاشت های آکریلیک بوی تند ندارد. این موضوع به خصوص در افرادی که به بوی لیکوئید موجود در آکریلیک حساسیت دارند، حائز اهمیت است.
2. تنوع رنگ
یکی دیگر از مزایای کاشت ناخن با قالب وجود تنوع در رنگ های قابل استفاده است. پلی ژل ها در رنگ های مختلفی تولید شده اند و دیگر نیازی به لاک ژل برای رنگ کردن ندارند.
3. مرحله موادگذاری کوتاه تر
در کاشت ناخن با قالب، ناخن کار زمان بسیار کوتاهی را به موادگذاری اختصاص می دهد. این موضوع باعث کاهش قابل توجه زمان کاشت شده و برای اشخاصی که نیاز به کاشت سریع دارند، مناسب است.
4. سوهان کشی و فرم دهی راحت تر
این نوع کاشت نیازی به سوهان کشی طولانی ندارد. در شرایطی که مشتری نیاز به کاشت ناخن سریع داشته باشد، کاشت ناخن قالبی روش بسیار مناسبی است.
5. دوام بالا
این روش ماندگاری بالایی دارد؛ از این رو نیاز نیست که در فواصل زمانی کوتاه برای ترمیم کاشت ناخن قالبی یا دوئال اقدام کنید.
معایب کاشت ناخن قالبی
شاید بتوان مهم ترین عیب کاشت ناخن با قالب (مخصوصا برای افراد مبتدی) را نیاز به مهارت و تجربه فراوان دانست. گذاشتن مواد درون قالب نیاز به تجربه و دقت زیادی دارد.
در زمان قرار دادن مواد درون قالب باید دقت کرد که هوا زیر مواد قرار نگیرد. در صورت قرارگیری هوا زیر مواد امکان جدا شدن قالب از صدف بسیار زیاد است.
کاشت ناخن با قالب فلزی
نوعی از قالب ها که در کاشت ناخن استفاده می شوند، قالب های فلزی هستند. این قالب ها متفاوت با قالب هایی هستند که در کاشت ناخن قالبی در این مقاله در مورد آنها صحبت شد.
به فرمرهای با قابلیت چند بار استفاده که معمولا از فلز و طلق ساخته شده اند، قالب فلزی کاشت ناخن گفته می شود. نحوه استفاده از آنها متفاوت با قالب کریستالی یا شیشه ای است که در کاشت ناخن قالبی به کار می رود.
ترمیم کاشت ناخن قالبی یا دوئال
اگر ناخن کاشت شده شما دچار آسیب شده یا قسمتی از کاشت آن جدا شد، باید به ترمیم آن اقدام کنید. بهتر است ترمیم کاشت ناخن قالبی را به یک متخصص بسپارید تا از ایجاد مسائل ناخواسته جلوگیری شود.
مراقبت های پس از کاشت ناخن قالبی یا دوئال
برای اینکه کاشت ناخن شما ماندگاری بالایی داشته باشد، نکات زیر را رعایت کنید:
- عدم انجام فعالیت های سنگین با دست ها
- پوشیدن دستکش در کارهای خانگی و در زمان برخورد دست ها با آب یا مواد شوینده
- استفاده از روغن های طبیعی و مغذی مرطوب کننده پوست برای مرطوب نگه داشتن کوتیکول ها
بیشتر بخوانید: 8 نکته حیاتی مراقبت ناخن بعد از کاشت
نتیجه گیری
کاشت ناخن با قالب یکی از روش های پرطرفدار برای کاشت ناخن مخصوصا در مواقعی است که نیاز به کاشت فوری ناخن دارید.
می توانید این روش کاشت ناخن را خودتان در منزل نیز انجام دهید، اما پیشنهاد می کنیم کار کاشت ناخن دوئال را به دلیل حساسیت کار و نیاز به دقت فراوان، به آرایشگر یا ناخن کار باتجربه بسپارید
منبع: آچاره