پیراشکی سیب زمینی بدون احتیاج به فر
به گزارش وبلاگ وردپرس، تهیه پیراشکی در منزل بسیار ساده است و تنوع بسیاری دارد.
به گزارش، پیراشکی سیب زمینی از غذا های پرطرفدار روسی است. این غذا را می توانید به عنوان ناهار یا شام میل کنید. پیراشکی سیب زمینی یک غذای بسیار سبک و خوشمزه است که با سیب زمینی، گوشت چرخ نموده و فلفل دلمه ای تهیه می گردد. می توانید به این غذا قارچ، هویج، ذرت و کلم بروکلی نیز اضافه کنید. به جای گوشت قرمز می توانید از سینه مرغ ریش ریش شده در تهیه این غذا بهره ببرید.
تهیه پیراشکی در منزل بسیار ساده است و تنوع بسیاری دارد. سعی کنید اندازه پیراشکی تان مناسب باشد. نه آنقدر عظیم و سنگین گردد که موقع سرو کردن مجبور شوید آن را نصف کنید و نه آنقدر کوچک باشد که مواد کافی در آن جای نگیرد.
پیراشکی ها را می توان با خمیر پیراشکی، انواع نان های معمولی و در دسترس و یا سیب زمینی درست کرد. خمیر های آماده پیراشکی را می توانید از سوپرمارکت ها تهیه کنید. برای سرخ کردن پیراشکی ها از روغن کنجد یا روغن مخصوص سرخ کردنی بهره ببرید. این کار باعث خوشمزه تر شدن پیراشکی های شما می گردد. زمانی که مواد گوشتی پیراشکی را داخل خمیر ریختید با استفاده ار چنگال لبه های خمیر خوب به هم بچسبانید و یا لبه های خمیر را پیچ بدهید تا در روغن از هم نپاشد. پیراشکی را همراه با سس گوجه فرنگی یا کچاب سرو کنید برای زیباتر شدن پیراشکی قبل از سرخ شدنشان بر روی آن ها مقداری کنجدیا سیاه دانه بپاشید و سپس آن ها را سرخ کنید.
تخم مرغ: 1 عدد
سیب زمینی: 5 عدد
پودر سوخاری: به میزان لازم
گوشت چرخ نموده: 100 گرم
فلفل دلمه ای: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
سیب زمینی ها را تمیز بشویید و گل و لای آن ها را به خوبی پاک کنید.
آن ها را درون ظرفی بریزید به آن آب اضافه نموده و روی گاز بگذارید تا پخته شوند.
سپس سیب زمینی های پخته شده را پوست بگیرید و رنده یا له کنید.
فلفل، نمک و زرد چوبه را به سیب زمینی اضافه کنید.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیاز های خلالی را در آن تفت بدهید.
به پیاز داغ گوشت چرخ نموده اضافه نموده و با فلفل دلمه ای، رب و نمک و فلفل کاملا تفت دهید.
زرده تخم مرغ را از سفیده جدا نموده و خوب هم بزنید.
از سیب زمینی پوره شده به اندازه یک نارنگی برداشته آن را باز نموده مقداری از مواد گوشت چرخ نموده را درون آن بگذارید و آن را ببندید و به شکل پیراشکی فرم دهید.
پیراشکی ها را یکی یکی داخل ظرف تخم مرغ فرو نموده و در پودر سوخاری بغلطانید.
مقداری روغن درون تابه بریزید زمان دهید تا خوب داغ گردد.
سپس پیراشکی های آماده شده را درون روغن قرار دهید تا دو طرف آن خوب سرخ گردد.
منبع: غذالند
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان