به جای مانده غذاها را چگونه نگهداری کنیم؟

به گزارش وبلاگ وردپرس، تهران (پانا) - گاهی اوقات ممکن است بنا به دلایل مختلف مقداری از غذاها باقی بماند، به جای مانده هر نوع غذا باید به روشی نگهداری گردد. برترین روش برای نگهداری غذاها چیست؟

به جای مانده غذاها را چگونه نگهداری کنیم؟

به نظر شما برترین راه برای ذخیره غذای به جامانده چیست؟ آیا بهتر است که آن ها را داخل یخچال بگذاریم یا فریز کنیم؟ یا این مواد را داخل فویل آلومینیومی بپیچیم و داخل کیسه های پلاستیکی قرار دهیم؟ در این قسمت قصد داریم که راه حل های مختلف برای ذخیره غذا های به جامانده را برای هر نوع ماده غذایی به شما آموزش دهیم تا دیگر با مشکل بر نخورید.

نان ها

خوشبختانه نان های مختلف از جمله نان تست را می توانید داخل جعبه های نان نگهداری کنید. این جعبه ها هیچ منفذی برای هوا ندارند و نان داخل آن ها می تواند تا 5 الی 7 روز دوام بیاورد. البته تازگی نان بعد از 2 الی 3 روز از بین می رود. اگر این نان را داخل فریزر هم قرار دهید، مدت زمان سالم ماندن آن به شش ماه هم می رسد. به شرطی که از فویل های آلومینیومی بدون منفذ بهره ببرید.

کیک

کیک هایی که از میوه های تازه تهیه شده اند، در دمای اتاق تازه تر باقی می مانند. می توانید میزانی از کیک به جای مانده را داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید. در چنین حالتی این کیک ها 3 الی 4 روز دوام می آورند. البته قرار دادن کیک داخل یخچال باعث می گردد که بعد از دو روز کیفیتش کاهش پیدا کند.

پنیر

هر زمان که در پنیر را باز می کنید، بهتر است که دیگر پنیر به جامانده را داخل کیسه پلاستیکی مخصوص خودش قرار دهید یا وارد یک ظرف در بسته نو کنید. پنیرهای نرم با چنین مراقبتی، حدودا یک هفته دوام می آورند اما پنیرهای سفت 3 یا 4 هفته دوام خواهند آورد.

مرغ

اگر می خواهید به جامانده فراورده های گوشتی مثل گوشت مرغ را داخل یخچال نگهداری کنید، این ماده غذایی 3 الی 4 روز دوام می آورد. بهتر است که گوشت مرغ را از استخوان جدا کنید و هنگامی که هنوز حرارت دارد، آن را داخل یخچال قرار ندهید. فریزر هم مدت زمان سالم ماندن این ماده غذایی را افزایش می دهد.

غذاهای دریایی

غذاهای دریایی به سرعت کیفیت خود را از دست می دهند بنابراین پیشنهاد می کنیم که آن ها را به میزان کم درست کنید تا مجبور نشوید به جامانده آن را داخل یخچال نگه دارید اما اگر مجبور به انجام این کار شدید، آن ها را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دهید اما بدانید که این غذاها داخل یخچال بیشتر از 3 الی 4 روز دوام نمی آورند.

تخم مرغ پخته

برترین راه برای ذخیره تخم مرغ پخته، نگهداری آن ها داخل ظرف های دربسته است. تخم مرغ پخته به راحتی بو را از مواد غذایی دیگر داخل یخچال به خود جذب می نماید. بهتر است آن ها را داخل کیسه های پلاستیکی یا ظرف در بسته قرار دهید. اگر هنوز پوست تخم مرغ را برنداشته اید، می توانید آن را داخل آب سرد بگذارید و هر روز آب آن را عوض کنید.

سس

فریزر برای نگه داشتن به جای مانده سس گزینه بسیار مناسبی است. بستگی دارد که می خواهید سس را در چند روز آینده چگونه بهره ببرید اما در هر صورت فریز کردن هم گزینه مناسبی محسوب می گردد. کافی است که چند عدد قالب یخ داخل این سس ها بیندازید.

سیب زمینی پخته له شده

سیب زمینی پخته له شده معمولاً بعد از گذشت یک روز، طعم خوبی ندارد اما اگر نمی خواهید دور بریزیدش، بهتر است که آن را داخل یک ظرف در بسته داخل یخچال قرار دهید و تا 3 الی 4 روز بعد هم می توانید از آن بهره ببرید.

پاستا

برترین راه برای ذخیره پاستا این است که اولا هیچ سسی روی آن نریخته باشید. مراقب باشید که پاستا خیلی زود خراب می گردد. می توانید آن را به مدت سه روز داخل یخچال نگه دارید؛ به شرطی که آن را داخل ظرف دربسته قرار دهید.

پیتزا

زمانی که صحبت از ذخیره پیتزا می گردد، انتخاب زیادی ندارید. پیتزا را می توانید داخل فویل آلومینیومی محکم بپیچید. به شرطی که هیچ سسی روی آن وجود نداشته باشد. بعلاوه می توانید تکه های پیتزا را داخل یک ظرف دربسته نگه دارید که در این صورت 3 الی 4 روز سالم باقی می ماند.

برنج پخته شده

برنج از جمله مواد غذایی است که باید بیشتر به آن دقت کنید. اگر برنج مدت زمان زیادی داخل دمای اتاق بماند، باکتری در عرض دو ساعت وارد می گردد. پس بهتر است آن را داخل ظرف در بسته بریزید تا بتواند 3 یا 4 روز داخل یخچال دوام بیاورد.

سبزیجات کبابی

سبزیجات کبابی را هم می توانید داخل ظرف در بسته به مدت سه تا چهار روز داخل یخچال نگه دارید. همه سوپ های سبزیجات هم همین گونه نگهداری می شوند.

سالاد

بهتر است که به جای مانده سالاد را نگه ندارید زیرا سالاد خیلی زود اسیدی می گردد و کاهوها پژمرده می گردند اما اگر اصرار به انجام این کار دارید، حتما آن ها را داخل یک ظرف در بسته بدون هیچ منفذی قرار دهید.

سوپ

سوپ ها همواره روز بعد طعم بهتری پیدا می نمایند. سوپ ها را می توانید به مدت 3 الی 4 روز داخل یخچال در یک ظرف در بسته قرار دهید یا آن ها را به مدت 4 الی 6 ماه فریز کنید. فقط کافی است که ظرف در بسته شما هیچ راه عبور هوایی نداشته باشد.

سالاد تن ماهی

زمانی که قوطی تن ماهی را باز می کنید، باید مراقب باشید که آن را بیرون از یخچال نگه ندارید. سالاد تن ماهی را داخل یک ظرف در بسته قرار دهید تا بتواند به مدت 3 تا 4 روز داخل یخچال دوام بیاورد.

نکات مهم نگهداری به جامانده غذاها

  • غذا را بعد از خنک شدن سریعاً داخل ظرف مخصوص و سپس یخچال قرار دهید و اجازه ندهید که در فضای باز بماند.
  • سعی کنید مواد غذایی را داخل ظروف کوچک تر بریزید تا فضای یخچال را اشغال نکند.
  • مراقب باشید که فضای داخل یخچال بیش از حد شلوغ نباشد تا جریان هوا به خوبی در آن حرکت کند.
  • تمام مواد به جای مانده داخل یخچال را بعد از 3 الی 4 روز مصرف کنید.
  • مواد به جامانده را بعد از خارج کردن از یخچال در دمای 165 درجه فارنهایت گرم کنید.
منبع: خبرگزاری پانا

به "به جای مانده غذاها را چگونه نگهداری کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "به جای مانده غذاها را چگونه نگهداری کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید